Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Νέα ΠΡΟΚΛΗΣΗ απ' το ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ: «Αναστασιάδης-Αλ Σίσι, είστε ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της εξουσίας»..

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε η κατοχική κυβέρνηση της Κύπρου με αφορμή την τριήμερη συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αιγύπτιο ηγέτη Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι οι οποίοι συμφώνησαν να οριοθετήσουν τα κοινά τους θαλάσσια σύνορα.
Η Τουρκική κατοχική κυβέρνηση δήλωσε ότι οι συμφωνίες αυτές είναι άνευ ουσίας και άνευ ισχύος, καθώς παραβλέπουν τα «νόμιμα» δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.
Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «Η Κυπριακή Διοίκηση υπό την επίδραση των προεδρικών εκλογών προχωρούν σε μονομερείς ενέργειες, αγνοώντας τελείως τα νόμιμα  δικαιώματα  των Τουρκοκυπρίων στη Νήσο».
Σύμφωνα με την κατοχική κυβέρνηση, τόσο η Κυπριακή κυβέρνηση όσο και η Αιγυπτιακή είναι... «σφετεριστές» της εξουσίας την οποία έχουν καταλάβει με πραξικοπήματα, και ότι ως εκ τούτου «προκαλεί έκπληξη ότι διεκδικούν νόμιμα δικαιώματα στους φυσικούς πόρους γύρω από τη Νήσο».
Τέλος, το ψευδο-κράτος σημειώνει πως «Επιθυμούμε  να υπογραμμίσουμε  ότι δεν μπορούν  να φέρουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες δημιουργίας συμμαχιών στο νησί και στην περιοχή  γενικά  αποκλείοντας από αυτές τους Τουρκοκυπρίους και τη μητέρα πατρίδα Τουρκία»...

Με πληροφορίες από TRT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...