Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Έθνος και πατρίδα TEΛΟΣ! Ο υπουργός Παιδείας το επιβεβαιώνει…

Σε μήνυμα του για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου δεν παρέλειψε να εμπλέξει την ιστορική αυτή ημέρα, με τους πρόσφυγες που παρελαύνουν ανενόχλητοι από τη χώρα μας. 
Όπως τόνισε, «εμείς που έχουμε την τύχη σήμερα να ζούμε στο φως, ορθώνουμε τείχη ομοψυχίας και ενότητας, σηκώνουμε τη σημαία μας απέναντι στις φασιστικές αντιλήψεις, στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό, στις κάθε είδους διακρίσεις. Το γαλάζιο και το λευκό της πατρίδας μας τους χωρά όλους».
Σε μία περίοδο που η Ελλάδα μαστίζεται –και- από την κοινωνική κρίση και την ανισότητα, σε μια τέτοια ημέρα εθνικής ανάτασης για τους Έλληνες, ο υπουργός  Παιδείας προτίμησε για άλλη μια φορά να μας θυμίσει ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχθεί την αλλοίωση της. 

5 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣΩΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΗΝΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΥΝ Η ΕΛΛΑ ΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΜΤΗΣΑΥΤΟΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟς ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΔΗΜΟΨΗΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΣΟΡΙΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ~ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΥΡΕΤΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ?
    ~ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΤΣΙΠΡΑ (?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επιλέχτηκε από τον Τσίπρα, τον επέβαλαν εβραιο-τουρκο-σιωνιστές...άλλωστε και αυτός τουρκόσπορος είναι...ογλού...

      Διαγραφή
  3. Εμεις φταιμε για αυτα τα αποβρασματα που μας κυβερνουν. Χωρις θεο, χωρις διακριση. Χωρις αγαπη για την πατριδα κ τον λαο της. Το μονο καλο για αυτους το συμφερον κ η καρεκλα. Ξυπνηστε ολοι πρεπει να φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γαλάζιο και το λευκό της πατρίδας μας χωράει μόνο τους Έλληνες,ο πρωκτός σου χωράει τους υπολοίπους,τουρκόσπορε Φαναριώτης..!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...